Vacature Field Service Engineer

By 19 August 2021October 11th, 2021Jobs

Field Service Engineer 

Fulltime functie.
Wij zoeken een internationaal georiënteerde, zelfstandige, creatieve collega die affiniteit met IT en kennis van laboratoriumapparatuur (meet- en regeltechniek) heeft.

 

Zematra is een familiebedrijf met vestigingen in Halsteren en Hull (UK). Wij zijn  gespecialiseerd in het leveren, produceren en onderhouden van analytische laboratoriumapparatuur en condition monitoring apparatuur voor gebruik in de industrie en scheepvaart. Als wereldwijde speler zijn wij voor onze klanten al meer dan 30 jaar  hun reliable partner in testing.

Bij Zematra is een excellente service aan onze klanten heel belangrijk. En omdat het bij service draait  om mensen, draait het bij Zematra om de mensen die er werken. Wij waarderen gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Daarom investeren wij in de verdere ontwikkeling van iedereen die binnen ons bedrijf werkt, naast de goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die worden afgestemd op kennis en ervaring.

Heb jij die kwaliteit waarvan jij denkt dat deze nodig is binnen ons bedrijf?  Aarzel niet en stuur je motivatie naar hrm@zematra.com. Wij streven ernaar om u binnen een week na ontvangst van de sollicitatie te kunnen berichten of wij u uit zullen nodigen voor een gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.