Sales Engineer (Medewerker Buitendienst)

Voor zeer spoedige indiensttreding zoeken wij voor onze afdeling Sales een full time medewerker Buitendienst: Sales Engieer(M/V)

 

 

Werkzaamheden:

De afdeling verkoop is verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met onze huidige en toekomstige afnemers. Zij werkt offertes uit en zorgt voor telefonische opvolging van de uitgebrachte offertes. Tevens zorgt zij in samenwerking met de afdeling marketing voor het ontwikkelen van verkoopstrategieën, zoeken naar nieuwe produkten, zoeken naar nieuwe markten, bepalen van het prijsbeleid en het ontplooien van PR-activiteiten. Daarnaast zorgt zij samen met de technische afdeling voor het signaleren en oplossen van problemen bij onze afnemers. Als sales engineer bezoekt u tevens bestaande en nieuwe klanten, uw gesprekspartners zijn managers van laboratoria, laboranten en/of inkopers.

 

Opleiding/ervaring:

Wij zoeken een enthousiaste klantgerichte collega met interesse voor techniek en commercie. U beschikt over een HBO denkniveau met minimaal een voltooide MBO opleiding in de chemische richting, b.v. MLO of vergelijkbaar aantoonbaar niveau. Gedegen kennis van smeermiddelen en brandstof is een pre. Tevens dient u ervaring te hebben met verkoop en marketing. Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een eis. Kennis van andere moderne talen is een pre.

 

Speciale vaardigheden:

Zematra is een onderneming die van haar medewerkers een grote mate van zelfstandigheid vraagt. De functie biedt veel creatieve uitdagingen, maar hier moet men wel mee om kunnen gaan.

 

Leeftijd:

Gezien de leeftijdsopbouw wordt gedacht aan kandidaten tussen 20 en 45 jaren oud (echter niet limitatief).

 

Wij bieden:

Zematra biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, die worden afgestemd op kennis en ervaring. Zematra stimuleert haar medewerkers om vakgerichte opleidingen te volgen om continue de kennis van haart medewerkers te vergroten.

Wordt u onze nieuwe collega ? Stuur uw motivatie en C.V. naar:
Zematra B.V.
Steenspil 28
4661 TZ Halsteren
t.a.v. Dhr. B. Zegers
of e-mail: hrm@zematra.com t.a.v. dhr. Bart Zegers, www.zematra.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld