Nieuwsbrief Lovibond PFX-i, DR10, Julabo Corio, Heater Tubes JFTOT

editie maart-april 2017

Zematra logo Nieuwsbrief
 
Zematra BV: het officiële Tintometer Service Centre in Nederland biedt u de navolgende actie!
In november 2016 heeft Lovibond aangekondigd, dat zij vanaf juni 2017 de levering van reserve onderdelen voor de oudere PFX range instrumenten niet meer kan garanderen.
Wij erkennen, dat dit een impact zal hebben op ons vermogen om de oudere instrumenten van service te voorzien. Om die reden bieden wij u de mogelijkheid te profiteren van een inruilkorting van € 600,- ! Om hiervoor in aanmerking te komen, stuurt u ons een foto van uw PFX met het serienummer, deze staat gedrukt op de achterkant van uw PFX.
Zo kunt u de PFX modellen identificeren:
 

Het is niet nodig om uw oude apparatuur terug te sturen, u kunt uw huidige instrument behouden! Stuur ons de gevraagde gegevens en we zullen de korting toepassen ! Deze actie is geldig tot 1 december 2017 !
De vernieuwde PFXi reeks spectrofotometrische kleurmeters introduceert een uniek concept in het kleurbeheer van vloeistoffen conform RCMSi technologie (Remote Calibration & Maintenance Service via internet).

 
Julabo Corio  Apparaten uit de Julabo Corio serie staan voor baanbrekende technologie met hoge eisen aan nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en hanteerbaarheid. Voor de dagelijkse werkzaamheden en routinetaken in het laboratorium, biedt het CORIO programma verschillende modellen zoals dompelthermostaten, bad- en circulatiethermostaten, evenals nieuwe krachtige koudethermostaten.

 
ADSystems DR10
De DR10 bepaalt de afzetting op de Heater Tube welke gebruikt is voor de ASTM D3241, Jet Fuel Thermal Oxidation Test, dit vindt plaats op basis van interferometrie. Hiermee voorkomt u de subjectiviteit van het menselijk oog.

Falex Heater Tubes voor JFTOT
Nu te verkrijgen bij Zematra BV:  Falex Heater Tube Test Specimens conform ASTM D3241.  Getest en goed bevonden in ASTM Round Robin programma  D02-1550. Test is beschreven in RR:D02-1714 rapport.

zematra-your-reliable-partner-in-testingZematra B.V. Steenspil 28 4661 TZ, Halsteren, Nederland
Tel.: (0031)164 687770 / email: info@zematra.com

 Ik wil me inschrijven voor de Zematra Nieuwsbrief

Comments are closed.