FISCHER® LABODEST® VLE 602 “, ST10 On-site Fuel Stability & Compatibility Tester ASTM D4740, Nieuwsbrief sept. okt. 2017

klik hier voor een bezoek aan onze website        editie sept./okt. 2017

 

 

Peftec 2017 is een internationaal evenement, dat zich volledig richt op analyse technieken  voor aardolie, raffinage en milieu.
Wij verwelkomen u graag op stand 102 & 103 voor een presentatie van onze noviteiten op het gebied van Laboratorium Analysemethoden en -Metingen, Petrochemische Analyses, compacte Test Kits die “on site” kunnen worden gebruikt, Referentiestandaarden, Olie Analyse en Kalibratie. Ook willen wij u graag informeren  over onze betrokkenheid bij ASTM/EN/IP/DIN,  Via onderstaande button kunt u zich gratis registreren. Wij verheugen ons op uw bezoek!

 
FISCHER® LABODEST® VLE 602 ”   
Wetenschappers en chemische ingenieurs in de industrie, onderzoek en onderwijs meten nog steeds de damp/vloeistof-fase van binaire en multi-component mengsels. Deze vormen een belangrijke basis voor de bepaling van het theoretisch plaatgetal. Hoewel gegevens uit de literatuur en theoretische berekeningen bekend zijn, is er een toenemende behoefte tot actuele herbepaling van evenwichtsdata door experiment omdat de thermodynamische parameters zoals druk, temperatuur en concentraties verschillend of ontoereikend zijn.
Hiervoor levert i-Fischer Engineering de FISCHER® LABODEST® VLE 602″ Vapor-Liquid-Equilibrium-bepaling vanaf vacuüm (1 mbar) tot overdruk (50 bar).

 
 
ST10 On-site Fuel Stability & Compatibility Tester ASTM D4740
AD Systems heeft een geautomatiseerd instrument ontwikkeld voor het “on-site” meten van stabiliteit en compatibiliteit van residuale brandstoffen. Dit compacte draagbare toestel voldoet aan de ASTM D4740 Spot Test.
Alle benodigdheden voor het juist uitvoeren van de test zijn aanwezig in de koffer, waaronder : het conditioneren van de monsters, de voorbereiding van de spot, het drogen en de automatische beoordeling door de camera en bijbehorende software.

 
Energy Institute Petroanalysis 2017 Fuels Test Method Conference.
Energy Institute organiseert op 17 november 2017 in Londen een conferentie aangaande brandstof testmethoden.

Zematra zal hierbij aanwezig zijn voor het presenteren van  haar nieuwste brandstof analyse methoden.

Zematra B.V.  Steenspil 28 4661 TZ, Halsteren, Nederland
Tel.: (0031)164 687770 / email: info@zematra.com

 Ik wil me inschrijven voor de Zematra Nieuwsbrief

 

Comments are closed.