Cannon MiniAV-HT, Welch CRVpro vacuümpomp, Oxidation Catalyst Coils, Nieuwsbrief

editie mei-juni 2017

Zematra logo Nieuwsbrief

Een goede analyse is dé oplossing voor een efficiënte werkwijze. Om die reden brengen wij onderstaand equipment onder uw aandacht. Ons complete programma vindt u op onze website.
 
Mini AV-HT
Cannon heeft haar gamma MiniAV viscometers uitgebreid met de MiniAV-HT. De MiniAV-HT is speciaal ontwikkeld voor het bepalen van de kinematische viscositeit van asfalt bindmaterialen bij 60°C en 135°C, conform de precisie zoals gesteld in de internationale standaarden AASHTO T201 en ASTM D2170. De unit is standaard uitgerust met een voorverwarming voor het monster, een aansluiting voor twee oplosmiddelen voor het schoonmaken van de viscometer en een verwarmde afvoerleiding. De Cannon Viscpro® software voorziet in de aansturing van de viscometer en in de verwerking en opslag van de resultaten. De unit voldoet aan de normen: AASHTO T201, ASTM D2170, ASTM D445/D446, ISO 3104/3105 en IP71.

 
Welch CRVpro robuuste vacuümpompen: 
Ontmoet de robuuste vacuümpomp serie CRVpro van Welch en ontdek de evolutie van de tweetraps rotary vane vacuümpompen : gebouwd om lang mee te gaan, ontwikkeld om hoge prestaties te leveren en ontworpen om uw werk te vereenvoudigen !
Eigenschappen: 
· Door een groter oliereservoir én een lagere werktemperatuur wordt minder corrosie gevormd. Tevens vindt een economischer gebruik van de olie plaats door een hoger verdunningseffect.
· Oliereservoir en pompmodule zijn voorzien van een coating als bescherming tegen chemische dampen.
Voordelen:
· Hoogste betrouwbaarheid betreffende stabiele werking en lange levensduur
· Verlengde service-intervallen voor lagere onderhoudskosten.

Oxidation Catalyst Coils
Uit voorraad leverbaar en scherp geprijsd: Oxidation Catalyst Coils voor oxidatiestabiliteit testen.  Conform diverse ASTM methoden, waaronder  D943, D2272, D2440.

 

Zematra B.V.  Steenspil 28 4661 TZ, Halsteren, Nederland
Tel.: (0031)164 687770 / email: info@zematra.com

 Ik wil me inschrijven voor de Zematra Nieuwsbrief

Comments are closed.