Medewerker Technische Dienst/Field Service Technician

Voor zeer spoedige indiensttreding zoeken wij voor onze Service afdeling een full time medewerker Technische Dienst/Field Service Engineer (M/V)

 

Werkzaamheden:

De technische dienst is verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van de door Zematra geleverde apparatuur in binnen- en buitenland. Tevens is de afdeling verantwoordelijk voor de door Zematra afgesloten service overeenkomsten en productie van onze eigen apparatuur. Daarnaast zorgt zij samen met de afdeling verkoop voor het signaleren en oplossen van problemen welke kunnen onstaan bij onze afnemers.  In de functie van Medewerker Technische Dienst/Field Service Engineer werk je nauw samen met account managers, afdeling Sales en afdeling Logistiek/Customer Support.

 

Opleiding/ervaring:

Wij zoeken een enthousiaste collega met minimaal een MBO4 meet en regeltechniek opleiding, of vergelijkbaar aantoonbaar niveau. Tevens dient u ervaring te hebben met het installeren van software (affiniteit met IT), kennis van laboratorium apparatuur (petrochemisch) is een pre. Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een eis, kennis van Duitse taal is een pre.

 

Speciale vaardigheden:

Zematra is een onderneming die van haar medewerkers een grote mate van zelfstandigheid vraagt. De functie biedt veel creatieve uitdagingen, maar hier moet men wel mee om kunnen gaan. Ook verlangen wij een klantgerichte instelling, flexibiliteit en goede contactuele eigenschappen. Tevens zal er bij deze functie geregeld naar het buitenland (hoofdzakelijk Europa) gereisd moeten worden

 

Leeftijd:

Gezien de leeftijdsopbouw wordt gedacht aan kandidaten tussen 20 en 45 jaren oud (echter niet limitatief)

 

Wij bieden:

Zematra biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, die worden afgestemd op kennis en ervaring. Zematra stimuleert haar medewerkers om vakgerichte opleidingen te volgen om continue de kennis van haar medewerkers te vergroten.

 

Wordt u onze nieuwe collega ? Stuur uw motivatie en C.V. naar:

Zematra B.V.

Steenspil 28

4661 TZ Halsteren

t.a.v. Dhr. B. Zegers

of

e-mail: hrm@zematra.com t.a.v. dhr. Bart Zegers, www.zematra.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld