Medewerker Magazijn/Expeditiemedewerker

Voor zeer spoedige indiensttreding zoeken wij voor onze Service afdeling een full time medewerker Magazijn/Expeditiemedewerker (M/V)

 

Werkzaamheden:

Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen en verzenden van onze goederen en je verzorgt de daarbij behorende pakbonnen en export documenten. Daarnaast houd je voorraden bij van onderdelen die wij gebruiken voor onze eigen productie. Je zorgt ook voor de administratieve verwerking van diverse gegevens zoals o.a. het inboeken van binnengekomen goederen, in- en afboeken van productie voorraad. Je werkt nauw samen met de afdeling verkoop, inkoop en technische dienst.

Opleiding/ervaring:

Je bent een enthousiaste, klantgerichte en flexibele collega. Je hebt een opleiding op MAVO/MBO-niveau aangevuld met cursussen op logistiek gebied, zoals ICAO/IATA Luchtvervoer Gevaarlijke Stoffen. Administratief ben je sterk en je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van andere moderne talen en ervaring met het bedienen van een heftruck is een pre.

Speciale vaardigheden:

Zematra is een onderneming die van haar medewerkers een grote mate van zelfstandigheid vraagt. De functie biedt veel creatieve uitdagingen, maar hier moet men wel mee om kunnen gaan.

Leeftijd:

Gezien de leeftijdsopbouw wordt gedacht aan kandidaten tussen 20 en 45 jaren oud (echter niet limitatief)

Wij bieden:

Zematra biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, die worden afgestemd op kennis en ervaring. Zematra stimuleert haar medewerkers om vakgerichte opleidingen te volgen om continue de kennis van haart medewerkers te vergroten.

Wordt u onze nieuwe collega ? Stuur uw motivatie en C.V. naar:
Zematra B.V.
Steenspil 28
4661 TZ Halsteren
t.a.v. Dhr. B. Zegers
of
e-mail: hrm@zematra.com t.a.v. dhr. Bart Zegers, www.zematra.com
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld